Lenovo представила ноутбуки ThinkPad L390 і L390 Yoga, які позиціонуються як пристрої для бізнесу. Це перші лептопи лінійки, оснащені процесорами Intel Core 8-го покоління. Таким чином, лінійка обзавелася новими моделями, які є актуальними на сьогоднішній день за рахунок збільшення продуктивності процесора.

Використовуються 13,3-дюймові дисплеї з роздільною здатністю FullHD. На вибір пропонуються чіпи Intel Core i5 з технологією vPro і Core i3, оперативна пам'ять типу DDR4 об'ємом до 32 ГБ і PCIe SSD до 512 ГБ. Ціни на пристрої також змінюються в залежності від модифікації.

Автономність теж досить непогана. Девайси здатні працювати без підзарядки протягом 14 годин.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Багаторівнева система безпеки ThinkShield включає інфрачервону камеру для розблокування особі (L390 Yoga), сканер відбитків пальців і криптографічний чіп dTPM 2.0. Ці функції ще раз вказують на те, що пристрої призначені для бізнесу і зберігання важливих документів.

Крім фронтальної камери, в L30 Yoga є основна із зворотного боку кришки. За аудіо в обох ноутбуків відповідають стереодинаміки 2 Вт і технологія Dolby Premium. Вага ноутбуків не перевищують 1.5 кг

Lenovo ThinkPad L390 і L390 Yoga стануть доступні для замовлення в цьому місяці за ціною від 581 долара. Доступні колірні варіанти – чорний і сріблястий.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.