Виявляється, допомога голосових помічників не завжди корисна. Принаймні, для дітей, які можуть знати те, чого їм не варто знати. Приміром, школярі навчилися використовувати штучний інтелект, щоб обманювати з домашнім завданням. Тепер не потрібно шукати відповіді на завдання в мережі. Замість вас це зробить розумний голосовий помічник, який підключений до інтернету. Достатньо всього лише вимовити умови завдання, і встигати записувати почута відповідь від помічника.

Одного з таких школярів застукала його мама, а “шахрайство” сина оприлюднила в Instagram.

Як бачимо на відео, школяр поставив біля себе розумну колонку з голосовим асистентом Alexa, коли виконувала домашнє завдання з математики. Штучний інтелект допоміг хлопцеві з виконанням завдань. Звичайно, це круто, що розумний помічник здатний допомогти з завданнями, однак, дитині варто було виконати завдання самостійно, адже воно призначалося саме для нього.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Alexa - це голосовий помічник, який працює в еко-системі Amazon. Цей асистент розроблений як конкурент для інших подібних помічників, таких як Siri від Apple, Google Now та іншими. Alexa може прослуховувати ваші голосові команди і реагувати на них своїми повідомленнями, коли завдання, що виконується. Область застосування цього девайса обмежується лише ваше фантазією.

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.