За останні роки операційна система iOS одержала підтримку нових функцій і можливостей, за рахунок яких необхідність у пристрої джейлбрейка для більшості людей відпала. Однак, днями хакери зробили сюрприз власникам iPhone, і випустили зламану версію iOS 12, яка дозволить додати кілька нових функцій, і зняти обмеження для смартфона. Однак, з ним треба вміти поводитися, адже прошивка не офіційна.

Серед головних переваг зламаної IOS - з'явиться можливість встановлювати будь-які твіки з Cydia, а також безкоштовно використовувати будь платне програмне забезпечення. Утиліт, що дозволяє виконати злом мобільного пристрою або планшетного комп'ютера, поширюється від імені хакера Pwn20wnd, а також ряду інших.

Проте, на жаль, спеціальний експлойт для злому iOS 12 є не більш ніж просто шкідливим програмним забезпеченням, про це повідомив хакер Pwn20wnd. Судячи з усього, хакера хтось зламав, чи використовував його ім'я в поганих цілях.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Huawei заробила близько 100 мільярдів доларів за 2018 рік. На сьогоднішній день це чи не рекорд. Ці цифри звучать несподівано, адже девайси компанії заборонили на всій території США, так як уряд Штатів не довіряє китайській техніці, підозрюючи її в можливості шпигунства.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила нову рекламу iPhone XR. Так, яблучна корпорація вміє дивувати, і в самому ролику було знято величезну кількість людей в різнокольорових костюмах. Судячи з усього, продажі iPhone XR йдуть не так добре, як хотілося б Apple.

Знай.uа писав, що експерти назвали дату смерті Sony PlayStation 4. Варто нагадати, що консоль вже застаріла, і виробники не можуть вичавити з неї красиву картинку, обмежуючись технічними можливостями пристрою. Так і геймери тепер не можуть насолодитися красивою картинкою. Судячи з усього консоль стане непотрібною вже у 2026 році, як раз через 13 років після виходу консолі на прилавках.