Компанія Xiaomi, як і було заплановано, 10 листопада представила новий флагманський смартфон доступною лінійки Redmi. Варто відразу зазначити, що родзинка девайса в його камері, а також великому акумуляторі.

Основна камера – головна особливість новинки, тому логічно буде почати саме з неї, тим більше що можливостей цієї самої камери приділили чималу частину презентації. Основний модуль представлений вже добре знайомим нам сенсором зображення Samsung GM1 формату 1/2 дюйма роздільною здатністю 48 Мп з розміром світлочутливого елемента 0,8 мкм і об'єктивом з діафрагмою F/1,8, в додатковому модулі, що відповідає за аналіз глибини сцени, застосовується сенсор з роздільною здатністю 5 Мп.

Втім, подібну камеру ми вже бачили в смартфонах інших виробників, але компанія вирішила випустити свою версію камерофона тільки зараз. Втім, його ціна просто дивує, так як конкуренти продають подібні девайси практично в три рази дорожче. Саме тому саме Redmi Note 7 завоює серця публіки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, крім камери, серцем Xiaomi Redmi Note 7 служить SoC Snapdragon 660. Звичайно, багатьом хотілося бачити замість Snapdragon 660 модель Snapdragon 710, але тоді це був би інший ціновий діапазон.

Оперативної пам'яті може бути 3, 4 або 6 ГБ, а флеш-пам'яті — 32 або 64 ГБ, в залежності від модифікації. На презентації представники Xiaomi призвели результат Redmi Note 7 в тестовому пакеті AnTuTu, який склав 144 599 балів.

Сканер відбитків пальців у Xiaomi Redmi Note 7 теж є і перебуває у звичному місці на задній панелі. А ось модуля NFC, всупереч чуткам, не виявилося. І це величезний мінус для смартфона, особливо в 2019 році, коли безконтактна оплата на піку своєї популярності.

до Речі, за девайс доведеться заплатити від 170 до 240 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що прибуток компанії LG за рік впала майже в 5 разів. Компанія продовжує випускати непогані гаджети, і навіть представила гнучкий телевізор, який можна згорнути в рулон. Однак, судячи з усього, цього не достатньо, щоб конкурувати з Samsung, Xiaomi і Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony представила незвичайну музичну колонку, яка може горіти. Корпорація представила девайс у формі гасової свічки, але при цьому зберігши якість звуку. До речі, працювати без підзарядки вона може цілих 8 годин, чого більш ніж достатньо. До речі, пристрій досить дороге - за нього доведеться заплатити близько 600 доларів.

Знай.uа писав, що складено список найбільш популярних смартфонів у Китаї за 2018 рік. На диво, в десятку кращих не потрапив навіть iPhone. Судячи з усього, китайцям потрібні від смартфонів зовсім інші речі. Однак, перше місце зайняв Huawei, що цілком очікувано.