Модний бренд Louis Vuitton анонсував оновлення розумних годинників Tambour Horizon, випущених в 2017 році. Пристрій отримає потужні характеристики і високу ціну. Однак, висока ціна обумовлена не тільки собівартістю пристроїв. Більшість користувачів будуть платити за бренд, так що варто бути готовим, що переплатити доведеться мало не в два рази.

Гаджет отримає 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 390 × 390 пікселів (327 ppi). Процесор Snapdragon Wear 3100, оперативної пам'яті 1 ГБ, 8 ГБ вбудованої. Акумулятор об'ємом 300 маг. NFC для безконтактної оплати. В якості операційної системи використовується Wear OS від Google. Втім, девайс нічим не відрізняється від конкурентів, хіба що незвичним дизайном, що привертає до себе увагу.

Корпус захищений від занурень у воду на глибину до 30 метрів. Дизайн унісекс, розмір 42,9 мм.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В комплекті йдуть ексклюзивні циферблати і фірмовий додаток для підрахунку кроків. Louis Vuitton використовує запатентовану систему ремінця, тому, використовувати з Tambour Horizon ремінь стороннього виробника не вийде. У будь-якому разі, про ціну поки говорити рано, але девайс коштуватиме явно дорожче всіх своїх конкурентів, так як виробник отримав ім'я в сфері моди.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.