Компанія Google назвала терміни закриття месенджера Hangouts. Приступити до закриття розробники мають намір з жовтня поточного року. Судячи з усього, програма так і не став популярним серед користувачів смартфонів, і вони вважали за краще користуватися іншими месенджерами, які постійно впроваджували нові функції.

Першими доступ до месенджеру втратять користувачі Suite G – платного набору інструментів, які купують сторонні компанії для роботи. Таким чином, закриття месенджера відчують спочатку представники корпоративного сегмента. Настійно рекомендуємо компаніям знайти альтернативу до закриття сервісу від пошуковика.

Зі старого месенджера Google переведе всіх на Hangouts Chat для повідомлень і Hangouts Meet для відеоконференцій. Що стосується звичайних користувачів, то в них продовжить працювати месенджер до тих пір, поки не переведуть на нові месенджери. Зазначений строк – близько року, так що відданим фанатам месенджера від Google можна користуватися улюбленою додатком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В даний час невідомо, чи будуть Hangouts Chat і Meet доступні для користувачів.

Нагадаємо, що топовий чіпсет Snapdragon 855 порівняли з хвалебним A12 Bionicle від Apple, який встановлюється на iPhone. Варто зазначити, що це два найбільш потужних процесора на сьогоднішній день, а перший з них отримає навіть підтримку 5G, чого не можна сказати про смартфонах від яблучної корпорації. Судячи з результатів тесту, процесори працюють практично ідентично.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Meizu представила перший у світі смартфон, який не має будь-яких отворів. Тепер же, смартфон не має навіть гнізда для зарядки, і його єдиний спосіб зарядити - це бездротова зарядка.

Знай.uа писав, що компанія Apple нарешті випустила фінальну збірку iOS 12. Однак, вона не володіє більш широким функціоналом. Маленьке оновлення спрямоване на виправлення існуючих помилок, серед яких некоректна робота CarPlay, і інших сервісів на нових iPhone 2018 року.