У січні виробники смартфонів представили кілька своїх новинок. З найцікавіших екземплярів користувачі відзначили гаджет від Vivo - APEX 2019, позбавлений будь-яких конопок і отворів. Інший китайський виробник, кампанія Xiaomi, презентувала свій довгоочікуваний смартфон-бюджетник Redmi Note 7.

У тому ж місяці було показано ще кілька новинок від Huawei і Vivo - смартфони Vivo Y89 і Y9 2019. Так, Huawei Y9 2019 працює на процесорі Kirin 710, маючи одночасно чотири модуля камери - подвійна основна і подвійна селф-камера.

Vivo Y89 працює на процесорі Snapdragon 626, придбав подвійну основну камеру і Одномодульні фронтальну. У пристрій вшита операційна система Android 8.1 Oreo.

Ще один бюджетний смартфон презентувала в цьому році кампанія LG. Цікаво, що гаджет середнього рівня працює на топовом процесорі 2016 року Snapdragon 821.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те, що компанія Huawei офіційно випустила універсальний 5G-чіпсет Balong 5000 і Huawei 5G CPE Pro - перший комерційний 5G-модем, що працює на базі Balong 5000. Варто відзначити, що компанія вирішила впроваджувати в смартфони власний чіпсет.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ще раніше портал "Знай.ua" згадував про те, що, як пишуть китайські ЗМІ з посиланням на свої джерела всередині компанії, вже в першій половині 2019 відбудеться презентація, а потім і старт продажів флагмана під назвою Xiaomi Mi Mix 3S.

Також портал "Знай.ua" пише про те, що Google вже оголосила дату проведення заходу I / O 2019, в рамках якого представлять Android Q. За традицією нові операційки отримають назву в честь десерту. Тому ось кілька варіантів, як пошуковик міг би назвати оновлений Android. Звичайно ж, Google може назвати нову версію операційки зовсім іншим ім'ям, але список нижче досить правдоподібний, щоб бути правдою.

Ще про світ гаджетів портал "Знай.ua" писав: "В мережі показали нове відео iPhone 2019 року. У ролику показують потрійну основну камеру з модулем розширеної овальної форми. Навколо камери також є світлодіодний спалах, який теж улучшіли.