2 лютого 2019 року, на одній з прес-конференцій в Китаї вдалося помітити людину, яка прямо у всіх на виду користувався ще неанонсованим офіційно мобільним пристроєм моделі Mi 9.

Як це вдалося визначити?

Все дуже просто - на тильній кришці біла розміщена потрійна камера. Можна було б порахувати, що на фотографії зображений не Xiaomi Mi 9, проте логотип бренду Mi довів зворотнє. Ні на тильній кришці, ні на бічних торцях телефону не помічено жодного сканера відбитків пальців. Це значить, що дактилоскопічний модуль вбудований в дисплей мобільного пристрою. Задня кришка мобільного пристрою виконана зі скла, швидше за все, високоміцного матеріалу Corning Gorilla Glass 6, який також буде використовуватися в Samsung Galaxy S10 і багатьох інших флагманів 2019 року.

Завдяки потрійній камері, користувачі нового смартфону зможуть користуватися 5-кратним гібридним зумом, який дозволяє наближати картинку майже без втрати якості.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На рендерах, які раніше потрапили в мережу, можна помітити, що в Xiaomi Mi 9 потрійна камера складається з двох незалежних один від одного модулів, але на живої фотографії чітко видно зовсім інше. На версії смартфона, якою користується співробітник китайської корпорації, вся фотокамера з трьома об’єктивами об’єднана в один модуль.

Нагадаємо, що Xiaomi Red Note 6 Pro продають українцям за копійки.

Буквально кілька місяців тому в продаж по всьому світу надійшов бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 6 Pro, який став поліпшеною і доопрацьованій у всіх відносинах версією моделі Redmi S2. Ціна за новинку була в районі 6-8 тисяч гривень, що не дуже добре вплинуло на продажі девайса.

Однак, час іде, і нові флагмани починають заповнювати магазини, так що цей смартфон від китайського виробника почав продаватися на території України за ціною 4500 гривень. Досить приємна новина для тих, хто планував придбати даний пристрій, але величезна ціна не дозволяла це зробити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Nokia планувала випустити смартфон з 5 камерами Nokia 9 PureView навесні 2019 року.

Також Знай.uа писав, що відомий дизайнер показав рендери iPhone 11, вихід яких запланований на 2019 рік.