Компанія HMD Global готова незабаром представити свій смартфон Nokia 9 PureView, який повинен стати флагманом. Цей пристрій стане першим на ринку, який обладнають відразу 5 модулями камер. Проте, китайські корпорації теж не сидять на місці, і вже готуються показати смартфон з 5 камерами. Судячи з усього, у смартфона Nokia з'явиться конкурент.

На фото, яке просочилося в мережу, видно прототип смартфона з 5 модулями основної камери. Цим фото поділився сам Директор по продуктах Xiaomi Ван Тен Томас. Тепер можна розглянути майбутній смартфон від Xiaomi більш детально.

В одній із китайський соцмереж він розмістив фото, на якому на столі лежали смартфони. При цьому в правому нижньому куті напис “Shot On Mi AI Penta Cam” (Знято на Mi AI Penta Cam). Тепер немає сумнівів, що смартфон все ж з'явиться на прилавках, і це буде дуже скоро. Всі в очікуванні дебюту від компанії Xiaomi, під час якого про смартфоні розкажуть більше інформації.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.