Дуже скоро популярний китайський виробник Xiaomi презентує новий флагман 9 Mi, який всередині компанії отримав назву "бойовий ангел".

Виконавчий директор Лей Цзунь розповів, що подібну назву смартфон отримав неспроста - вона символізує красу і оснащення всіма сучасними технологіями та готовність битися з будь-яким конкурентом. На подібну заяву відреагував Honor – суббренд компанії Huawei.

Глава бренду Honor Сюн Цзюньминь публічно спростував завищені очікування Xiaomi, стверджуючи, що Mi 9 не запропонує нічого, чого не запропонував раніше випущений смартфон Honor V20.

"Ви знаєте, чому ми вважаємо Honor V20 еталоном технологій? Він не використовує бойові слогани, однак у ньому застосовані сучасні технології, які дозволяють смартфону бути на передовій індустрії. Він отримав врізану в екран фронтальну камеру, часопролітну камеру ToF, підтримку технології Link Turbo, яка дозволяє одночасно завантажувати дані по Wi-Fi і стільниковому зв'язку на максимальній швидкості, підтримку хмарних сервісів і інші технології". Сюн Цзюньминь

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Цзюньминь закінчив свою гучну заяву словами, що наразі на ринку немає реального продукту, який міг би конкурувати з Honor V20.

Нагадаємо, cтало відомо, що відома китайська компанія Xiaomi запатентувала дизайн нового смартфона, в якому лицевий екран закруглюється на всі чотири грані корпусу.

Так, головною особливістю патенту стало те, що дисплеї зовсім немає вирізів або будь-яких отворів під фронтальну камеру, розмовний динамік і датчики. Відповідно екран займає всю лицьову панель, при цьому закруглюючи на грані корпусу. Останній повинен бути повністю симетричним.

Як повідомляв портал Знай.uа, найпопулярнішим у світі смартфоном за станом на сьогоднішній день є Samsung Galaxy M20, оснащений за останнім словом техніки.

Також портал Знай.uа писав, що розкрито список пристроїв, для яких вийде прошивка MIUI 11 з усіма численними змінами. Її основою для багатьох моделей стане Android 9.0 Pie від Google.