Компанія Avenir Telecom привезла в Барселону гігантський Energizer Power Max P18K Pop з рекордною батареєю ємністю 18 000 маг. Так, зовнішній вигляд у нього як мінімум дивний, але непомітно витягнути його з чужої кишені не вийде, враховуючи його габарити і вага.

Перед офіційною прем'єрою на MWC 2019 повідомлялося, що смартфон укладений у 18-міліметровий корпус. Але апарат на стенді виявився ще більш масивним. За словами журналіста The Verge, Energizer Power Max P18K Pop в товщину більше трьох складених разом iPhone. На диво, смартфону додали навіть роз'єм для навушників. Сканер відбитків пальців звичайний, розташований на торці під кнопкою живлення. Втім, чи буде зручним таке розташування сканера на такому смартфоні - покаже час.

Цей портативний акумулятор з функцією телефону оснащений 6.2-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 18:9 і досить тонкими рамками. Серцем став восьмиядерний процесор MediaTek Helio P70, оперативної пам'яті 6 ГБ, вбудованою — 128 ГБ. Судячи по начинці, смартфон здатний відображати навіть топові ігри з передовою графікою, і робити це якісно і плавно. Ззаду знаходиться потрійна система на 12+5+2 мегапікселя. Фронтальна подвійна камера на 16+2 МП, і вона має висувний механізм.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Звичайно ж, головною фішкою є величезний акумулятор на 18 000 маг. Розробники заявляють, що його вистачить на цілий тиждень без підзарядки. Девайс з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року за ціною в 700 доларів.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативної пам'яті і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.