Відомий американський письменник-фантаст Джордж Мартін зробив довгоочікуване заяву для своїх читачів в авторському блозі "Not A Blog". Він повідомив, що почав працювати над над фінальною частиною серії романів "Пісні льоду і полум'я". Саме на їх основі був створено серіал "Гра престолів".

Мартін висловив шанувальникам слова подяки за терпіння і пообіцяв, що вже незабаром вони побачать завершення саги.

"Я повернувся в свою фортецю самотності і повернувся до Вестеросу. Це не станеться завтра і не наступного тижня, але ви отримаєте кінець "Пісні льоду і полум'я", написав автор.

Також письменник-фантаст нагадав своїм читачам про те, що в квітні 2019 року вийде фінальний 8 сезон "Гри престолів". Джордж Мартін зазначив, що серіал-пріквел вже перебуває в стадії розробки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Новий серіал, який поки що неофіційно називається "Довга ніч", веде набір акторського складу, також створюється ще кілька сценаріїв... і ще кілька цікавих речей в роботі. Не лише зима близько ", – додав фантаст.

Раніше письменник шокував шанувальників саги тим, що припустив, що для одного з її героїв Тіріона Ланністеров чудовим фіналом саги стане смерть.

Нагадаємо, телесеріал "Гра престолів" отримав високі відгуки глядацької аудиторії, ставши одним з найбільш великобюджетних проектів на сучасному американському телебаченні і найдорожчим в жанрі фентезі, удостоївшись множетсва нагород.

Нагадаємо, Захоплюючий тизер "Ігри престолів" вже в мережі: кінець епохи

Автори серіалу обіцяють: восьмий сезон буде неймовірно видовищним, кінематографісти гідно завершать історію, за якою ми стежили, затамувавши подих.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ігри навколо престолу: Вселенський Патріарх розповів, як будуть обирати предстоятеля помісної церкви

Також "Знай.uа" писав, що Зірка "Ігри престолів" спотворила себе до невпізнання: популярність переросла у хворобу

Зірка "Ігри престолів" Мейсі Вільямс вирішила поекспериментувати з власною зовнішністю, проте не всі шанувальники оцінили її вибір.