Перші покупці Xiaomi Mi 9 виявили, що в потрійній фотокамері смартфона відсутній світлодіодний спалах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що нібито виробник просто напросто забув її вмонтувати на етапі виробництва нового смартфону. Крім того через відсутність необхідного компоненту власники телефону не зможуть зробити якісні фото у нічний час та використовувати новинку, як "ліхтарик".

Більше того відомо, що на тильній кришці корпусу навіть не передбачено спеціальний отвір для LED-спалаху.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відповідальність за подібну проблему несе відділ контролю якості виробничих потужностей Xiaomi, які пропустили такий недолік.

Разом з тим варто відзначити, що відеоблогер Зак Нельсон, більш відомий під псевдонімом JerryRigEverything, отримав у свої руки смартфон Xiaomi Mi 9 і влаштував йому традиційну серію тестів на міцність.

Варто відзначити, що екран девайса надійно захищений, і необхідно докласти величезне зусилля, щоб залишити подряпини на екрані.

До речі, захисне скло і закриває виріз на екрані, так що фронтальна камера теж під надійним захистом.

Але отвори динаміка над дисплеєм не покрита склом, і металева решітка може бути пошкоджена гострими металевими предметами. Металеві бічні межі покриті фарбою, яка досить легко сцарапывается при впливі металевими предметами. Втім, це хоч і псує зовнішній вигляд смартфона, на роботу це ніяк не впливає.

І хоча виробник заявляв, що задня панель пристрою сапфірове, воно досить легко розбилося як для такого матеріалу. Судячи з усього, використовувався сапфір поганої якості.

Тест на згинання смартфон Xiaomi Mi 9 пережив цілком гідно. Незважаючи на невелике згинання корпусу в процесі прикладання сили, апарат не отримав пошкоджень, металева рамка не відійшла від панелей, тріщини не з'явилися.

Крім того варто відзначити, що Meizu кілька днів тому анонсувала модель Note 9 з 48-мегапіксельною камерою і процесором Snapdragon 675. Немає сумнівів, що девайс з'явиться і на території України, і чекати залишилося недовго.

Смартфон також отримав фронталку на 20 Мп, FHD + дисплей діагоналлю 6.2 і акумулятор на 4000 мАч. Що стосується ціни, девайс буде продаватися від 7000 до 8000 гривень. Це відмінна ціна для такого смартфона, який отримав практично флагманську начинку.

Всього передбачено дві версії Meizu Note 9: 4/64 Гб і 4/128 Гб. Дата початку продажів не уточнюється.

Нагадаємо, топ-5 головних смартфонів 2019 року.

Як повідомляв "Знай.ua", навіщо вчені кинули iPhone в блендер.

Також "Знай.ua" писав, що Apple злила особливості нового сервісу за тиждень до презентації.

США проти Huawei: в чому звинувачують техгіганта