Пару днів назад Apple розіслала офіційні запрошення на презентацію, на якій, як очікується, будуть представлені нові програмні продукти компанії - стриминговый відеосервіс і новинний сервіс з платною підпискою. Не виключено, що компанія представить нову продукцію. Приміром, AirPods 2 і Apple Watch 5. Однак, у новій прошивці macOS 10.14.4 виявили кілька особливостей майбутнього сервісу.

Витік виявив відомий розробник Стів Троутон-Сміт. Ось, що йому вдалося знайти:

На жаль, інших деталей про новий сервіс просто немає. Будемо сподіватися, що новий сервіс від яблучної корпорації не вимагатиме величезної щомісячної підписки.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.