Після презентації гнучких смартфонів на платформі Android деякі дизайнери представили своє бачення гнучкого Apple iPhone. Зокрема, на одному з ресурсів опублікували галерею зображень концепту iPhone X Fold, який запропонував графічний дизайнер Антоніо Де Роса. Сам по собі дизайн виглядає дуже природно, так що не виключено, що компанія дійсно випустить смартфон з таким дизайном.

Дисплей iPhone X Fold має діагональ 6,6 дюйма в складеному стані і 8,3 дюйма в повністю відкритому вигляді. В обох форматах використовується дисплей Super Retina з щільністю пікселів 514 ppi. У розкритому стані він виглядає досить футуристично, і навіть нагадує повноцінний планшет.

Крім цього, дизайнер вирішив втрутитися в інтерфейс iOS. У верхньому куті можна помітити декілька віджетів, серед яких є і музика. Не можна не помітити незвичайну упаковку, яка виглядає не менш дивно, ніж сам телефон.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Звичайно ж, ціна була б захмарною, але далі рендерів цей апарат може і не зайти.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X почали продавати за шаленою ціною. Повідомляється, що на китайської торгової майданчику Aliexpress смартфон продається за ціною в 4 тисячі доларів. Судячи з усього, це офіційний виробник, ось тільки вартість пристрою в два рази більше. Втім, таку ціну доведеться заплатити, щоб стати першим власником гнучкого смартфона від Huawei.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei P30 порадує меломанів. Інсайдери повідомляють, що камерофон отримає роз'єм для навушників. Крім цього, девайс отримає потрійну камеру з крутим зумом, який не зменшує якість фото навіть після наближення.

Знай.uа писав, що в мережі показали перші прототипи iPhone, що з'явилися на прилавках. Всі основні компоненти смартфона припаюють до плати, щоб виключити можливість витоку інформації. Втім, за місяць до презентації ми дізнаємося практично всі подробиці про майбутню новинку.