Ресурс Slashleaks, який спеціалізується на витоках матеріалів за новим смартфонів і інших мобільних пристроїв, опублікував якісні рендери смартфона Huawei Enjoy 9S.

Повідомляється, що девайс покажуть вже 25 березня, замість з Huawei P30 і P30 Pro.

Також були вказані деякі характеристики Huawei Enjoy 9S, який оснащений потрійний основною камерою з функцією штучного інтелекту, що дозволяє покращувати картинку. Дозвіл двох датчиків зображення з трьох складе 24 і 16 Мп. Девайс точно не отримає топового процесора, але камера буде флагманської. Швидше за все, цей девайс сподобається тим, хто не хоче платити величезні гроші за потужний смартфон (Huawei P30), але якість знімків для них в пріоритеті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Деякі джерела стверджують, що Huawei Enjoy 9S — це ще одна версія смартфона Huawei P Smart+ 2019, однак у новинки буде, як мінімум, удвічі більше флеш-пам'яті (128 проти 64 ГБ). Як це часто трапляється, для різних ринків зовні схожі смартфони можуть оснащуватися різним об'ємом пам'яті, різними камерами і дисплеями. Про ціну поки говорити рано, але вже 25 березня ми дізнаємося всі подробиці про пристрій.

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.