Компанія Huawei жорстко ставиться до працівників, які використовують пристрої інших компаній, але їх фінансовий директор виявилася прихильницею Apple. Втім, це не дивно, враховуючи, яку створює продукцію Apple.

У фінансового директора Huawei Мен Ваньчжоу при затриманні у Канаді конфіскували iPhone 7 Plus, MacBook Air і iPad Pro і тільки один смартфон Huawei. Цілком можливо, що це були не особисті гаджети, але цього довести не вдалося.

Смартфоном від Huawei виявилася преміальна версія смартфона Mate 20 RS в дизайні від Porsche, йдеться в документах канадського суду. Про реакцію співробітників поки нічого не повідомляється. Однак, враховуючи те, що величезна кількість співробітників було оштрафовано за використання продукції Apple - хороших слів в сторону директора компанії очікувати не варто.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Компанія Huawei жорстко ставиться до працівників, які використовують пристрої інших компаній. Раніше компанія публічно звільнила співробітників, які вели Twitter з iPhone.

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.