Користувачі популярного месенджера Telegram отримали доступ до чергових оновлень - тепер вони зможуть видаляти всі повідомлення, коли-небудь оправлені в приватних бесідах. Про це написав засновник месенджера Павло Дуров у своєму Telegram-каналі. Це чудова новина для тих, хто турбується про свою безпеку, і не хоче залишати за собою “хвостів”.

"Не має значення, хто відправив повідомлення і коли – ви повністю контролюєте його. Ви навіть можете стерти весь розмова з обох сторін, якщо хочете", – повідомив він. Іншими словами,за сказані слова тепер не потрібно турбуватися. Втім, якщо зробити знімок екрану, видалення повідомлень виявиться марною функцією.

Раніше користувачі могли видаляти повідомлення у себе і одержувача тільки те, що було відправлено протягом останніх 48 годин - тепер цих обмежень немає. Крім того, Telegram дозволив повністю прати так звані секретні чати. Судячи з усього, компанія вирішила приділити увагу безпеці користувачів, удосконаливши правила використання месенджера.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei представить незвичайний смартфон Huawei Enjoy 9S. Про девайсі практично немає ніякої інформації. Відомо лише те, що його представлять вже 25 березня, разом з Huawei P30 і P30 Pro. Швидше за все, девайс не буде флагманським, але отримає непогану камеру. Втім, це буде відмінна можливість придбати камерофон за бюджетною ціною.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що дизайн Huawei P30 і P30 Pro розсекретили за тиждень до анонсу. Повідомляється, що на задній панелі буде кілька камер, розташованих вертикально. Судячи з усього, компанія вирішила не зупинятися на досягнутому, і поліпшить якість фоно в нових флагманах, дебют яких заплановано на 25 березня.

Знай.uа писав, що компанія Samsung злили подробиці про майбутнє смартфоні A90. Повідомляється, що апарат позбавиться від вирізів і отворів в екрані. Замість цього апарат отримає висувну камеру, яка замінить як фронтальну, так і основну. Буде надійною така технологія - покаже час.