Вже на наступному тижні для учасників програми тестування Windows Insider компанія Microsoft випустить велике оновлення Windows 10 May 2019 Update, перш ніж воно стане доступним звичайним користувачам. Серед головних нововведень - наявність кількох тем інтерфейсу. На жаль, про темному режимі поки немає ніякої інформації.

Травневий апдейт дозволить користувачам Windows 10 контролювати процес отримання оновлень. Якщо раніше ОС визначала, в який момент краще оновитися, то тепер оновлення можна встановлювати на певний час. У теорії, це допоможе позбавитися від докучливих оновлень, які з'являються в самий невідповідний момент.

Компанія також повинна вирішити деякі проблеми, які спостерігалися після установки оновлень протягом усього минулого року. Компанії необхідно перевірити цей апдейт на наявність помилок, щоб неприємна ситуація, яка сталася восени 2018 року не повторилася. Нагадаємо, що восени оновлення повністю удаляло особисті дані користувачів, а також просто знищувала ПК.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.