Коли Apple представила iPhone XR, ця модель смартфона була практично відразу піддана критиці з боку користувачів. Багатьох бентежило низький дозвіл екрану, висока вартість і ряд компромісних рішень, на кшталт відсутності другого об'єктива камери і опції 3D Touch. Однак, у підсумку, саме ця модель з новинок 2018 року змогла перевершити своїх старших братів, і стати популярною. Приміром, ті ж самі XS Max і XS продаються в 2 рази гірше цього бюджетника.

Судячи з усього, компанія не хоче зупинятися на досягнутому, і представити нове продовження цієї модифікації. Як повідомляють китайські інсайдери з посиланням на власний перевірений джерело, наступник iPhone XR обзаведеться подвійним модулем основної камери. Причому це буде саме ні на що є флагманське рішення: компанія оснастить смартфон тими ж модулями, що і в iPhone 11 і iPhone 11 Max. Це буде вдалим кроком - дізнаємося вересня цього року.

Великі поліпшення чекають і фронтальну камеру. Дозвіл переднього об'єктива зросте з 7 до 12 МП, що укупі з новими програмними алгоритмами, дозволить суттєво поліпшити якість одержуваних знімків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про ціну поки говорити рано, але за девайс точно доведеться заплатити більше 700 доларів.

Нагадаємо, що компанія Huawei знову перенесла запуск у продаж гнучкого Mate X, ціна якого досягла позначки в 2500 доларів. Відзначається, що компанія поки не готова представити смартфон, щоб не повторити помилку Samsung, гнучкий смартфон якої зламався через 2 дні після початку експлуатації. Повідомляється, що екран просто зламався, і причиною цього може стати потрапила пил під екран. Samsung теж перенесла продажу гнучкого смартфона з-за масових поломок.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережі з'явилися нові подробиці про iOS 13. Інсайдери повідомляють, що нова прошивка дозволить перетворити планшет в повноцінний ноутбук з використання комп'ютерної клавіатури і мишки.


Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила новий бюджетник під брендом Redmi - Redmi Y3. Повідомляється, що новий смартфон має флагманські характеристики, а ось ціна його цілком собі приємна - 143 долари. Раніше компанія повідомляла, що не планує випускати смартфони дорожче 350 доларів, і цього разу слова голови компанії в черговий раз підтвердилися.