Китайський виробник розумних телевізорів Hisense сьогодні представив широкій громадськості свою нову лінійку телевізійних пристроїв під назвою Hisense 2019 ULED, яка поки що включає дві моделі – H8F і H9F, кожна з яких, крім очевидної відмінності в розмірі екрану, володіє і різними технічними начинками.

На подив, телевізори від цієї корпорації можуть підтримувати з голосових помічників не тільки Google Assistant, але і Alexa від Amazon.

Але про все по порядку. Перша модель Hisense H8F являє собою бюджетне рішення по телевізору, пропонуючи 50, 55 і 65 дюймів. Всі вони відрізняються по функціоналу, і за ціною. Ціни стартують від 399 і закінчуються відміткою в 699 доларів. Досить приємна ціна, враховуючи можливості телевізора.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Старша модель відрізняється лише розмірами і внутрішньою начинкою. Про ціну поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що компанія HTC раптово вирішила повернутися на ринок мобільний пристроїв. До того ж, компанія вирішила здивувати публіку, і уявити топовий флагман з підтримкою 5G-мережі. Це означає, що характеристики будуть топовими, так як тільки сучасні процесори підтримують роботу мережі нового покоління. Про ціну поки говорити рано, як і дату виходу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi готує відразу декілька бюджетних смартфонів під брендом Redmi. Нагадаємо, що глава компанії повідомили, що смартфони, які з'являються з логотипом Redmi ніколи не будуть продаватися дорожче 400 доларів. Охоче віримо в це. Зазначимо, що один з них отримає потрійну основну камеру.

Знай.uа писав, що компанія Apple готує новіе процесор для нових iPhone. Повідомляється, що це дозволить прискорити роботу смартфонів, а також поліпшити їх характеристики. Чіп отримає назву А13, і він є власною розробкою. Сподіваємося, що ціни на нові смартфони не будуть сильно відрізнятися від минулорічних.