Компанія Apple буде пояснювати користувачам, як стан акумулятора впливає на швидкість iPhone. Судячи з усього, яблучну корпорацію змусили це зробити.

Apple буде попереджати, якщо оновлення програмного забезпечення (наприклад, оновлення iOS) сповільнить телефони. Також компанія буде давати рекомендації, як збільшити термін служби батареї. Втім, завжди можна замінити акумулятор, щоб не турбується про стан девайса.

Раніше стало відомо, що iPhone зі старим акумулятором працює гірше, ніж такий же пристрій з новою батареєю. Apple підтвердила, що навмисно уповільнювала смартфони, і вибачилася перед покупцями. Представники Apple сказали, що знизили потужність батареї, щоб уникнути раптового відключення пристрою. Так, компанії це влетіли в копійку, але репутація постраждала сильніше. У будь-якому випадку, компанія робить все, щоб підштовхнути користувачів старих девайсів Apple до купівлі нових флагманських пристроїв. Тільки в такому випадку вдасться уникнути уповільнень і інших неприємних моментів.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.