Незважаючи на те, що Bethesda не збирається показувати на прийдешній виставці E3 2019 довгоочікувані Starfield і The Elder Scrolls VI, Тодд Говард в одному з останніх інтерв'ю поділився деякими подробицями про ці проекти, а також пояснив, чому їх розробка займає так багато часу. Не секрет, що виходу нової частини The Elder Scolls очікують мільйони геймерів, так що будь-яка інформація про грі цікавлять любителів комп'ютерних ігор.

В першу чергу керівник студії підкреслив, що він хоче, щоб в наступну The Elder Scrolls можна було грати як мінімум протягом 10 років, як це було зі Skyrim. За його словами, п'ята частина серії до цих пір відмінно продається на всіх платформах, незважаючи на те, що вона вийшла ще в 2011 році. Схоже, компанія використовує величезну частину ресурсів компанії, щоб випустити гру, яка точно стане культовою. Це не може не радувати геймерів, хоч і доведеться почекати.

На жаль, Тодд не уточнив, коли відбудеться реліз TES VI, однак він упевнений, що геймери зрозуміють, чому на виробництво йде так багато часу, коли компанія нарешті покаже гру. Втім, вона все одно буде доступна тільки на платформах наступного покоління. Подивимося, яку інформацію компанія зможе показати найближчим часом.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Що стосується Starfield, для команди було важливо підібрати для гри унікальний тон, щоб допомогти їй виділитися на тлі безлічі інших науково-фантастичних тайтлов на ринку. Тодд Говард вміє інтригувати публіку.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.