Іспанська автовиробник Seat анонсував швидкий вихід компактного міського електромобіля Mii Electric. Схоже, і цей автогігант планує увірватися на ринок електромобілів. Причому це не спорткар за типом Tesla, вартість яких перевищує 40 тисяч доларів.

Електромобіль Seat Mii Electric оснащується електродвигуном потужністю 61 кВт (83 к. с.) з крутним моментом 212 Нм, який дозволяє розігнати цей сітікар з 0 до 50 км/год за 3,9 секунди (максимальна швидкість — 130 км/год). Так, для міського автомобіля більше і не потрібно. У будь-якому випадку, на такому автомобілі по нашим дорогам кататися не дуже приємно, враховуючи його габарити.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Модель оснащується акумулятором ємністю 36,8 квт, яка забезпечує запас ходу на рівні 260 км вимірювального циклу WLTP. Заряд батареї від 0 до 80% ємності займає 4 години в режимі AC 7,2 кВт або 1 годину в режимі DC 40 кВт. Відмінні показники, правда, акумулятор все ж не такий об'ємний, як цього хотілося б користувачам.

Нагадаємо, що компанія Apple показала світові нову ОС для своїх пристроїв - iPadOS. Судячи з назви, новинка стане доступною для використання тільки на планшетах. У будь-якому випадку, це відмінна новина для тих, хто не може розлучитися зі своїм пристроєм. Раніше на iPad встановлювали iOS, яка з самого початку була розроблена для смартфонів, так що на великих екранах дана ОС виглядала дуже дивно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий фітнес-браслет від Samsung добрався до України. Тепер же головний конкурент Xiaomi Mi Band 4, який не з'явився на прилавках, зможе порадувати користувачів широким списком можливостей. Однак, ціна в 2700 гривень шокує публіку, так як за китайський браслет від Xiaomi попросять всього лише 30 доларів.

Знай.uа писав, що Oppo і Xiaomi представили смартфони з вбудованою камерою під екран. Однак, такі смартфони з'являться на прилавках вже в 2020 році, коли виробники доопрацюють цю технологію. Про ціну такої розкоші не повідомляється.