Компанія Vivo представила новий ігровий смартфон iQOO Neo. Крім продуктивної начинки на базі восьмиядерного процесора Snapdragon 845, апарат отримав великий дисплей, ємний акумулятор і функцією тактильного зворотного зв'язку для мобільного геймінгу. Втім, нічого іншого від цієї китайської компанії ми не очікували. Не виключено, що девайс стане одним з найпотужніших гаджетів липня 2019 року, як це вже було з флагманськими Vivo.

“Серцем” Vivo iQOO Neo став флагманський процесор Qualcomm Snapdragon 845, за відведення тепла від чіпсету відповідає фірмова рідинна система охолодження. Система охолодження гарантує комфорт при використанні, що не може не радувати геймерів, так як сам по седе девайс не буде нагріватися під час ігор. За запевненням виробника, з її допомогою смартфон залишається на 3 градуси холодніше, ніж інші гаджети з таким же процесором. Об'єм оперативної пам'яті, в залежності від конфігурації, становить 6 або 8 ГБ, а ємність вбудованого сховища — 64 і 128 ГБ відповідно.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Звичайно ж, девайс отримав і камери, але вони для гаджета точно не в пріоритеті. 12-мегапіксельний селфи-модуль розмістився у невеличкому каплевидном вирізі, потрійна основна камера складається з сенсорів на 12 (Sony IMX363), 8 (ширококутний об'єктив) і 2 мегапікселі. Акумулятор ємністю 4500 мАч підтримує функцію швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт.

Що стосується цін, за апарат попросять близько 350 доларів в топової комплектації.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.