Схоже, польська геймстудия CD Projekt RED знайшла для себе наступну “курку, що несе золоті яйця” після “Відьмака”. В інтерв'ю польському виданню Bankier керівники компанії заявили, що в даний момент працюють відразу над трьома проектами по всесвіту Cyberpunk. Втім, це не дивно, адже ажіотаж навколо комп'ютерної гри був нереальних розмірів. На цьому тлі можна випустити величезну кількість ігор, які будуть просто відмінно продаватися.

Перший проект — це базова версія гри Cyberpunk 2077, що вийде 16 квітня 2020 року на платформах PC, PS4 і Xbox One. Другий — мультіплєєрний режим для Cyberpunk 2077, над яким працює окрема команда з 40 осіб, розміщених у Вроцлаві. Що стосується мультиплеера, він буде відрізнятися від звичайної гри, як це було з GTA V і GTA Online. Звичайно ж, без читеров не обійдеться.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

І, нарешті, було озвучено, що великий AAA-проект, який студія обіцяла випустити до 2021 року, також буде входити у всесвіт Cyberpunk. Це також буде RPG-гра, при цьому в студії її називають “великий та інноваційної”. Однак, інформації про неї практично немає, але до її виходу ще як мінімум 2 роки.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S10 ледь не спалив свого власника. Дивно, але флагман за тисячу доларів загорівся при заряджанні. Можливо, акумулятор пошкоджений, або ж зарядний пристрій був не оригінальним. У будь-якому випадку, пожежу вдалося швидко загасити, а ось смартфон після такого можна сміливо викинути.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готує до виходу унікальний смартфон. Судячи з фото, девайс залишиться без отворів під зарядку, динаміки та мікрофони. Також флагман не отримає фізичних кнопок, а замість них будуть сенсорні датчики. Коли девайс покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа писав, що новий смартфон СС9 показали з усіх боків до презентації. Крім цього, назвали ціну гаджета. Повідомляється, що за девайс попросять близько 450 доларів, і це порівняно дорого, якщо порівнювати з іншими смартфонами компанії. Втім, девайс однозначно стане популярним, враховуючи наявність потрійний камери і потужного процесора, якого точно вистачить для заявлених функцій.