У Мережі з'явилися нові рендери смартфона Samsung Galaxy Note10. Вони неофіційні - покликані продемонструвати більше чохол, ніж сам смартфона - тим не менш, поглянути ще раз на перспективний флагман Samsung рівно за місяць до його прем'єри буде корисно всім, хто придивляється до потенційної новинці. Раніше було купа рендерів, але з кожним разом дизайн смартфона набуває реалістичний вигляд. Як і очікувалося, гаджет отримає потрійну камеру, але в топової модифікації об'єктивів буде одразу 4.

На зображеннях обидва представника лінійки Galaxy Note10 і Note10+ (за іншими даними топова версія може називатися Note10 Pro). Простіше всього їх розрізнити по камері: в стандартній моделі три датчика, в топової — чотири. До речі, смартфони будуть також відрізнятися ємностями акумуляторів і квітами. Крім цього, буде підтримка і 5G-мережі, правда, не у всіх модифікаціях.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На малюнках видно, що обидві моделі позбавлені клавіш Bixby і не мають роз'єму для навушників. У той же час у старшої моделі, судячи з усього, буде ІК-випромінювач для керування побутовою технікою.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple нахабно обдурила користувачів. Виявляється, захист від попадання води і пилу на iPhone може не спрацювати. У випадку, якщо ваш смартфон потоне, яблучна корпорація не буде його ремонтувати за свій рахунок, і навіть не надасть новий смартфон. Схоже, заявлені функції не працюють, так що перевіряти свій смартфон на захист вкрай не рекомендуємо.

Також Знай.uа писав, що вчені змогли надрукувати дерево на 3D-принтері. Експерти змогли скопіювати волокна дерева, і створити справжню деревину. Враховуючи екологічний стан Землі, вони зробили справжній прорив.