Британці побудували електричний Jaguar E-type Zero на основі класичної моделі 1968 року. Схоже, ретро-кари знову в моді, та ще й з топової начинкою, навіть на сьогоднішній день.

Jaguar Land Rover Classic продемонструвала публіці "найкрасивіший електромобіль у світі" Jaguar E-type Zero, який є повністю електричної версії класичної моделі Jaguar E-type. Модель створена для того, щоб оцінити реакцію потенційних клієнтів на подібні рішення, після чого буде прийнято остаточне рішення щодо її виведення на ринок. Є велика ймовірність того, що автомобіль з'явиться на ринку, нехай навіть і обмеженим тиражем.

Відкритий спортивний автомобіль отримав електродвигун потужністю 220 кВт (300 к. с.), який дозволяє розганятися від 0 до 100 км / год за 5,5 секунд. Що стосується дальності ходу, авто може проїхати близько 270 км без підзарядки.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цікаве полягає в тому, що електродвигун і блок батарей були спеціально розроблені для Jaguar E-type Zero - акумуляторний блок за розмірами і вагою відповідає шестициліндровий двигуну E-type, а електродвигун і редуктор - коробці передач. Обидва компоненти встановлені на штатних місцях двигуна і коробки передач. Це означає, що відмінностей в управлінні електрокара і його ретро-версією практично не буде.

Нагадаємо, що компанія ASUS представила унікальний ігровий смартфон ROG II. Цей апарат створений для геймерів, які захоплюються мобільними іграми. Втім, це не заважає вам дивитися відео або прослуховувати музику, і навіть спілкуватися у соцмережах. Смартфон має водяне охолодження, так вентилятори, які впровадили в сам корпус.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google хоче оновити популярних смартфонів до Android Q. Зазначимо, що далеко не всі девайси отримають оновлення. Більшість з них є флагманами 2019 року. Правда, в мережі вже показали 11 версію Android R, яка більше нагадує iOS.

Також Знай.uа писав, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився в мережі з новими подробицями. Тепер ми дізналися практично всі про це гаджет. Зазначимо, що девайс отримає підтримку мережі 5G, а також потужний процесор Snapdragon 855, який на сьогоднішній день є топовим. Однак, ціна користувачів теж шокує - за гаджет попросять близько 2300 євро.