Смартфони Samsung Galaxy Note10 і Note10+ вийдуть тільки через два дні, але в Південній Кореї ними щосили вже користуються. Точніше, користуються тестовими примірниками, так як офіційні продажі новинок стартують тільки 23 серпня, однак від цього видеоутечка не стає менш цікавою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В ролику нижче позує Galaxy Note10 в руках користувача. Втім, досить часто подібні витоку з'являються в мережі. На початку літа помітили Google Pixel 4 в руках одного з пасажирів громадського транспорту, а тепер черга дійшла і до флагмана від Samsung.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Метро у Південній Кореї та Китаї - чудове поле діяльності для фотошпигунів і інсайдерів. Не так давно там був помічений Huawei Mate 30, ну а на цей раз прийшла черга Galaxy Note10 засвітитися. Судячи по ролику, компанія оптимізувала систему смартфона, і працює він досить плавно.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.