Смартфони Galaxy Note 10 Note 10+ стали не єдиними новинками на недавній презентації Galaxy Unpacked. Компанія Samsung представила компактний ноутбук Galaxy Book S, в якості апаратної платформи якого виступає чіп Qualcomm Snapdragon 8cx. Ціна вас приємно здивує, так що саме час звернути увагу на характеристики.

Чіп Snapdragon 8cx був представлений ще в грудні минулого року, однак тоді Qualcomm повідомила, що перші ноутбуки з ним з'являться на ринку лише в третьому кварталі 2019 року. І одним із перших таких пристроїв стане дуже тонкий і легкий 13″ Galaxy Book S. Так, розмір екрану не такий вже і великий, але потужності йому вистачить з головою.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Варто відзначити і наявність великого акумулятора. Творці заявляють, що в режимі автономності ноутбук здатний пропрацювати до 23 годин.

Ноутбук оснащений 13.3″ сенсорним TFT-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD. Оперативної пам'яті встановлено 8 ГБ, а ємність вбудованого накопичувача може бути 256 ГБ і 512 ГБ. Також є слот для карт microSD, об'ємом до 1 ТБ). Є модулі Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, GPS.

Samsung Galaxy Book S надійде в продаж в двох кольорах: золотом і сірому. Вартість стартує з позначки $999, що досить мало для такого потужного гаджета.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.