Дослідники з Массачусетського інституту технологій розробили дивовижну систему штучного інтелекту, яка може з точністю розрахувати ризик пацієнта померти від хвороб серця.

Вчені розробили її спеціально для жертв гострого коронарного синдрому, який охоплює цілий ряд розладів, що різко обмежують приплив крові до серця. Системі знадобиться всього 15 хвилин, щоб оцінити електричну активність і ритми серця, а після - видати результат.

Штучний інтелект

Далі ШІ збере необхідну інформацію, з допомогою якої ті або інші пацієнти переносяться до категорії ризику. Дивовижна здатність штучного інтелекту - можливість передбачити, чи загрожує людині небезпека смерті в наступні 365 днів. Вчені вважають, що ця система допоможе лікарям не тільки визначати пацієнтів з груп ризику, але і максимально оперативно розробляти необхідні методики лікування, в залежності від отриманих результатів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, ілюзія інформованості: вчені провели експеримент з читачами новин, результати шокують.

Також ми писали, що Хокінг у деталях описав кінець світу - Земля стане безлюдною, штучний інтелект повністю витіснить людство.

Також читайте про прогнози Ванги на найближче тисячоліття: буде страшно...