Болгарська провидиця Ванга (Вангелія Пандева Гуштерова), що жила в період з 1911 по 1996 напророкувала страшне майбутнє для людства.

Дар ясновидіння у Ванги проявився тільки в 1941 році, коли вона змогла вилікувати сама себе від плевриту. З тих пір до неї стали звертатися сім’ї військовослужбовців, які бажають знати, де знаходяться їхні чоловіки і сини, які пішли на війну. Провидиця могла точно показати їх місце розташування і визначити, чи живі вони, чи загинули. З часом люди помітили, що більшість з її пророцтв справджувалися.

Яким же, за словами знаменитої віщунки, буде XXI століття:

  • 2023 рік. Відбувається незначна зміна орбіти Землі. Це можна відзначити і зараз, але через чотири роки зміщення буде більш явним.
  • 2025 рік. Європа продовжує боротися з наслідками війни з мусульманським народом.
  • 2028 рік. Весь світ цілком успішно долає післявоєнний голод. Люди наповну використовуватимуть альтернативні джерела енергії. Одна з країн відправить перший космічний апарат до Венери.
  • 2076 рік. У всьому світі панує комуністичний лад, і люди перестануть ділитися за соціальним станом і класами. Люди кинуть всі свої сили на відновлення промисловості, будуть працювати над збереженням клімату та всього живого на планеті.
  • 2088 рік. Світ сколихнуть нові види хвороб, що викликають швидке старіння. Інфікована людина миттєво покривається зморшками та гине за лічені дні. Ліки від цієї страшної недуги знайдуть лише за 10 років.

Нагадаємо, яке майбутнє Зеленському напророкувала Ванга.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли Путін зупинить війну на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Катерина Гандзюк вказала на свого вбивцю з того світу.

Дивіться: Що віщувала болгарська провидиця Ванга