Всесвітньо відома провидиця Ванга давала багато прогнозів, практично всі з яких мали здатність збуватися, прогноз з приводу долі України не став винятком.

Якщо провести паралелі між подіями що відбуваються зараз в Україні і тим, що коли говорила Ванга, то можна зробити висновок – новий президент України в 2019 році не буде схожим на своїх попередників.

Ванга зазначала, що в 2019 році на Україні не припиниться конфлікт, а до влади прийде президент з народу. Наприклад, деякі українці бачать шоумена Володимира Зеленського своїм президентом.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Він прийшов не з політики, ніколи не займав політичних постів, користується всебічною підтримкою у населення, відомий у всій країні та за її межами.

Ванга уточнювала, що ця людина буде висувати свою кандидатуру на пост президента, тому що втомилася від порожніх обіцянок, брехні і бездіяльності.

Нагадаємо, останнього унікального карпатського мольфара Михайла Нечая вбили влітку 2011 року. Однак ще до своєї смерті він передбачив події в Україні на роки вперед.

Новина про смерть легендарного мольфара шокувала українців. Досі невідомо, чому це сталося насправді. Цілком очевидно, що звичайний на перший погляд 81-річний дідусь знав занадто багато і тому його вбивцею міг стати як релігійний фанатик, так і хтось, бажаючий помститися старця.

Нагадаємо, Путін помре від рук найближчого помічника: Ванга передбачила кривавий фінал Росії. Наступне замах на господаря Кремля може бути останнім.

Як повідомляв Знай. ua, смерть Путіна і громадянська війна в Росії: моторошне пророцтво Ванги сколихнула світ. Нещодавно експерти розшифрували ще одне пророкування.

Знай. ua писав, що кінець світу вже близько: провидиця назвала точну дату.