Всесвітньо відома провидиця Ванга давала багато прогнозів, практично всі з яких мали здатність збуватися, прогноз з приводу долі України не став винятком.

Якщо провести паралелі між подіями що відбуваються зараз в Україні і тим, що коли говорила Ванга, то можна зробити висновок – новий президент України в 2019 році не буде схожим на своїх попередників.

Ванга зазначала, що в 2019 році на Україні не припиниться конфлікт, а до влади прийде президент з народу. Наприклад, деякі українці бачать шоумена Володимира Зеленського своїм президентом.

Ванга стверджувала, що саме цей кандидат, який раніше не мав ніякого відношення до політики і зможе змінити Україну і виконати ті обіцянки, які дає.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Він прийшов не з політики, ніколи не займав політичних постів, користується всебічною підтримкою у населення, відомий у всій країні та за її межами.

Ванга уточнювала, що ця людина буде висувати свою кандидатуру на пост президента, тому що втомилася від порожніх обіцянок, брехні і бездіяльності.

"І прийде в політику нове обличчя, вся стара влада піде в минуле і стане країна жити зовсім інакше", — промовила Ванга, говорячи про Україну.

Також відомо, що Ванга напророкувала Україні стрімке економічне зростання і тривалий конфлікт із Росією, який може тривати протягом багатьох років.

Нагадаємо, Ванга давно назвала майбутнього президента України. 2019 рік буде визначальним для України.

Як повідомляв Знай. ua, Ванга знала, хто переможе на нинішніх виборах до України. І прийде в політику нове обличчя, вся стара влада піде в минуле і стане країна жити зовсім інакше.

Знай. ua писав, що Ванга описала майбутнього президента України. Головні риси майбутнього лідера знайшли в пророцтві.