У своїй книзі "85 днів Слов’янська" російський бойовик "ДНР" Олександр Жучковський переконує, що росіяни мали намір відмовитися від війни на Донбасі.

Скріни скандальної книги опублікував у себе в блозі журналіст Денис Казанський.

Жучковський написав на сторінках "85 днів Слов’янська", що Олександр Бородай ( "голова Ради Міністрів ДНР", а також "заступник голови Ради Міністрів ДНР" Олександра Захарченка в 2014 році, а нині глава так званого "Союзу добровольців Донбасу") хотів дати відбій колишньому ватажкові терористів "ДНР" Ігорю Стрєлкову (Гіркіну).

"Вкрай цікава аргументація Бородая. Він говорить про те, що у нього склалася негативна думка про місцеві лідерах проросійських сил, а рівень підтримки дій росіян на Донбасі "буде не настільки високий і серйозний, як в Криму". Зрозумівши це, Бородай зневірився в успіху військової кампанії". пише Денис Казанський

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, він зазначив, що знову є свідчення того, що в Донецьку в 2014 році не було адекватних місцевих лідерів, які могли б самостійно очолити боротьбу за відділення від України, а місцеві жителі не підтримували такі дії: "Не було б жодної війни без зовнішнього втручання".

Нагадаємо, що у Міноборони згадали про безпеку озброєння. Швидше за все, велика кількість трагедій по всій території країни на військових складах, змусили задуматися і вжити заходів. Так, в Україні до кінця 2019 року планується закінчити будівництво першої черги з 35 захисних залізобетонних обсипних сховищ для зберігання боєприпасів і ракет.

Про це стало відомо завдяки заяві начальника Центрального управління безпеки військової служби Збройних Сил України полковника Миколи Швеця.

ЗСУ
ЗСУ

Зі слів Швеця відомо, що дані сховища буде обладнано сучасними системами пожежогасіння, об'єктової охоронної сигналізації, відеоспостереження, системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та всім необхідним для безпечного зберігання ракет і боєприпасів.

Як повідомляв Знай.uа, висока ефективність і точне наведення: як українська "розумна" зброя здивує Путіна.

Знай.uа писав, у Харкові судять моторошну сім'ю канібалів: їли труп кілька днів, а голову сховали на балконі.