Всі пам'ятають відео, на якому новий Tesla Cybertruck виграв у позашляховика F-150 по потужності. Шанувальники Тесли зраділи, а Форд нагадала, що рабоыт над електричним пікапом вже в процесі.

З тих пір ми бачили пояснення, чому трюк був безглуздим, і чули неодноразові заклики до чесної реваншу між повнопривідним F-150 і Cybertruck. Пікап Ford, показаний в оригінальному відео, був із заднім приводом, який, як стверджували традиційні шанувальники пікапа, дав пікапу Tesla головна перевага.

Ілон Маск і Tesla, Motor
Ілон Маск і Tesla, Motor

Хоча це не матч-реванш Cybertruck-F-150, канал YouTube The Zunigas зробив Ford більш справедливий тест. У новому відео, опублікованому у вівторок Ford F-150 Raptor і Tesla Model X вристегнули один до одного, щоб побачити, хто з двох піде переможцем. Знову ж таки, ці трюки насправді мало що доводять, але вони обов'язково привертають увагу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.