Apple не відмовилася від Touch ID користь розпізнавання особи. Компанія хоче впровадити датчик відбитків пальців під сам екран. Пристрій може використовуватися в поєднанні з Face ID на майбутніх моделях iPhone 12 і навіть може бути на Apple Watch.

З моменту випуску iPhone X, Apple відмовилася від датчиків відбитків пальців Touch ID користь своєї системи розпізнавання осіб Face ID.

Caviar iPhone 11 pro
Caviar iPhone 11 pro

Патент був поданий в 2017 році, але тільки зараз він був переданий Apple. Втім, працювати він буде трохи інакше, якщо порівнювати з роботою на китайський смартфонах.

iPhone 11
iPhone 11

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Документ ясно доводить, що Apple не має наміру відмовлятися від режиму біометричної аутентифікації. Тим більше, що практично у всіх висококласних моделей його конкурентів вже є сенсор відбитка пальця під екраном. Подивимося, в якому пристрої фірма має намір його використовувати і коли.

Нагадаємо, що компанія Google закликає користувачів видалити браузер Chrome. Компанія випустила невдале оновлення системи, яке видаляє дані користувачів.

Як повідомляв Знай.uа хакери знайшли нову уразливість в WhatsApp. Популярний додатки знову зламали хакери, які можуть вкрасти особисті дані мільйонів користувачів.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила крутий чайник за копійки. Він отримав стильний дизайн, а також непогані характеристики і обсяг.