Виріз на екрані iPhone скоро може піти в минуле. Apple недавно опублікувала кілька патентів з вирішенням цієї проблеми. Невідомо, чи технологія готова до iPhone 12 2020 року.

iPhone 12, gizchina

Наші колеги виявили новий “частковий патент”, що показує новий продукт Apple, повністю покритий екраном, без будь-яких надрізів. Документ здається ще одним свідченням того, що фірма дуже активно працює над видаленням вирізу зверху.

iPhone 12, gizchina

Ескізи документа, які показують квадратний екран без закруглених країв і пунктирної рамки, здаються спеціально намальованими, щоб нічого не показати справжній дизайні цього майбутнього продукту. Крім того, у тексті, що супроводжує запит, чітко зазначено, що це частковий патент. І що пунктирні частини виходять за рамки цієї заявки. І, отже, не є представником якогось остаточного дизайну. Більшість виробників смартфонів теж так роблять, щоб не розкривати дизайн своїх майбутніх смартфонів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.