Windows і macOS і раніше залишаються конкурентами на ринку настільних ОС, а Microsoft і Apple прагнуть до розробки нових функцій, які дозволять їх продуктів відрізнятися від конкурента. Втім, дизайнери показали, як би виглядала Windows 10, якщо б дизайном інтерфейсу займалася б Apple. Судячи з відео, можна помітити знайомі елементи інтерфейсу від Apple з їх фірмовими колірними палітрами і закругленими краями.

І хоча деяким подобається новий напрямок, що Microsoft вибрала для своєї операційної системи, інші хочуть, щоб компанія пішла по стопах Apple і зробила Windows більш схожою на macOS. Втім, цього не станеться, так як компанії між собою конкурують.

Windows 10, 3dnews

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.