Apple звинуватили в крадіжці технологій для смарт-годинників. Американська компанія з виробництва технологій моніторингу здоров’я Masimo звинуватила Apple у незаконному використанні своєї методики відстеження стану пацієнтів в смарт-годинниках Apple Watch.

Посилаючись на те, що корпорація отримала секретні дані під виглядом робочих відносин, а потім найняла ключових співробітників Masimo на керівні пости у сфері технологій охорони здоров’я, компанія подала позов проти Apple.

Apple Watch 4
Apple Watch 4

Повідомляється, що саме технологія неінвазивного моніторингу Masimo була основною в подоланні проблем з продуктивністю в Apple Watch. Загалом Masimo звинувачує Apple у порушенні десяти патентів, включаючи спосіб вимірювання рівня кисню в крові та частоти серцевих скорочень.

Нагадаємо, раніше TikTok захопили хакери: помилки в додатку залишають користувачів без грошей

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США хочуть заборонити використання смартфона до 21 року

Також "Знай.ua" писав, що у мережі показали найдокладніший знімок Місяця з сотні тисяч фото