Кратер Гейла - це заглиблення на поверхні Марса, що утворилося 3,5-3,8 мільярда років тому під час зіткнення з космічним об'єктом меншого розміру. Планетарний ровер Curiosity вивчив цю область і визначив, що в минулому кратер Гейла був солоним озером, і його склад припускає наявність життя на Марсі. Крім того, в них виявлені камені і мінерали, що вказують на сприятливі умови для розвитку видів живих організмів.

Марс
Марс

Вчені знаходять все більше доказів населеності червоної планети. Передбачається, що на Марсі в минулому були річки і багаті мінералами озера. Однак, щоб зробити остаточний висновок про існування життя на цій планеті в минулому, необхідні додаткові дослідження.

Марс
Марс

Нагадаємо, що глава Microsoft назвав справжніх конкурентів для Xbox нового покоління. Однак, це не PlayStation і Nintendo. Мова йде про Google і Amazon, які теж впроваджують поняття як хмарний геймінг.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія HTC зникне з ринку смартфонів. Схоже, компанія так і не змогла протриматися на плаву, так що виробництво смартфонів вже припинилося.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi пожертвувала величезні гроші для боротьби з коронавірусом. Повідомляється, що компанія не тільки пожертвувала мільйони, але і продає ефективні маски для дітей і дорослих.