Коронавірус не помилував нікого. Виявляється, Apple доведеться відкласти випуск дешевого iPhone 9 (він же iPhone SE 2), в основному з-за відновлення виробничих потужностей Foxconn і інших ливарних заводів. Однак, цього не достатньо, щоб задовольнити апетити ринку, особливо, коли мова йде про дешевий смартфон від Apple, який точно стане популярним.

Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС
Коронавірус у Китаї, фото: EPA / ТАСС

Посилаючись на джерела всередині Apple, раніше розкрита інформація свідчила, що Apple спочатку планувала провести конференцію цього недорогого iPhone 9 в кінці березня. Раніше ми повідомляли, що iPhone 9 з'явиться на ринку 31 березня. І він повинен надійти в продаж 3 квітня. Проте через нестачу потужностей час випуску було змушене відкласти, а ось про нові дати поки немає ніякої інформації.

iPhone 12
iPhone 12

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутнього смартфона від Google. Смартфон отримає назву Pixel 5, і зовні він не сильно відрізняється від свого попередника. Однак, розташування камер на задній панелі всі ті виділить його серед інших моделей.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Apple хоче заборонити книгу про App Store, яку написав і випустив колишній співробітник Apple. За заявою компанії, книга може розголошувати секретну інформацію, що негативно вплине на бізнес.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus оновила комп'ютери розміром з флешку. Сам девайс порадує користувачів збільшеною продуктивністю.