Глобальна платформа електронної комерції Alibaba, що належить китайському гігантові AliExpress, попередила своїх клієнтів про те, що з-за спалаху коронавіруса може виникнути затримка з доставкою замовлень, додавши, що деякі служби доставки і логістики витрачають більше часу на доставку та обробку замовлень.

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

Клієнти почали скаржитися, що замовлення не тільки займали багато часу, але і автоматично оновлювалися, а не скасовувалися і поверталися. AliExpress сказав, що постійно стежить за ситуацією.

У заяві для NYTimes компанія заявила, що “деякі поставки можуть бути порушені, але ми докладаємо всі зусилля, щоб підтримати наших продавців в цей важкий час, мінімізуючи будь-які незручності для наших клієнтів”.

AliExpress є одним з найпопулярніших додатків для покупок у світі. Частково цьому сприяють тенденції споживачів у всьому світі, які купують продукцію безпосередньо у виробників. Однак, на відміну від Tmall або Taobao від Alibaba, AliExpress в основному обслуговує міжнародних покупців.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коронавірус // gettyimages
Коронавірус // gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.