За останні кілька місяців з'явилося кілька звітів про розробку WhatsApp Dark Mode. Бета-версія цього оновлення була доступна протягом деякого часу. Однак більшість користувачів терпляче чекали виходу офіційного оновлення. За повідомленням компанії, новинка буде доступною для Android і iOS протягом декількох днів.

WhatsApp, whatsApp

Користувачі Android 10 і iOS 13 можуть використовувати темний режим, включивши його в налаштуваннях системи. Користувачі Android 9 і нижче можуть перейти в “Налаштування WhatsApp”> “Чати”> “Тема”> “Темний”.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Це оновлення фокусується на комфорті. Таким чином, колірні схеми близькі до системних налаштувань за замовчуванням на iPhone і Android. Крім того, ця кольорова суміш забезпечує виділення найбільш важливої інформації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.