У розпорядження агентства Bloomberg потрапила внутрішня записка для працівників ритейлової мережі Apple. У ній говориться, що компанію чекає брак смартфонів на заміну, яка триватиме близько 2-4 тижнів. Схоже, коронавірус завдає чергового удару по ринку смартфонів, і тепер проблема торкнулася навіть таку компанію Apple.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Якщо покупець приносить в магазин несправний телефон, зазвичай компанія намагається здійснити оперативний ремонт - наприклад, поставити інший дисплей. Однак, тепер співробітники не зможуть змінювати деталі, або ж давати під заміну смартфони.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Враховуючи, що Apple співпрацює з китайськими постачальниками, які припинили виробництво через вірусу, то все стає на свої місця.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.