Гаряче очікуваний шанувальниками Apple більш доступний смартфон iPhone 9, який також називають iPhone SE 2, як відомо, затримується із-за коронавіруса і перебоїв у виробництві. Раніше компанія хотів представити його публіці 31 березня, але плани змінилися, і анонс відклали на невизначений термін.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Але ось зараз у нещодавно просочився в мережу вихідному коді iOS 14 виявилася дуже цікава деталь: судячи з усього, буде і друга модель — iPhone 9 Plus (назва, знову-таки, очікувана). Схоже, корпорація хоче представити відразу декілька смартфонів, які потраплять в сегмент бюджетних.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Попередні чутки вказували на стартову ціну для iPhone 9 в $400 - з цієї ж позначки в свій час стартував iPhone SE. Ніяких подробиць про моделі iPhone 9 Plus поки немає, але, відштовхуючись від того, що відомо про iPhone 9, можна припустити для iPhone 9 Plus дизайн iPhone 8 Plus, включаючи екран 5,5 дюйма і характеристики iPhone 11. Якщо цінник на початку продажів буде в районі 400 доларів - успіх цього гаджета на ринку просто забезпечений. Компанія порадує фанатів компактним дизайном смартфона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.