Google Play в даний час є найбільшим і найпопулярнішим магазином мобільних додатків в світі, який встановлений за замовчуванням практично на всіх смартфонах Android. Як ви можете здогадатися, число його користувачів обчислюється мільярдами, що робить його відмінною мішенню для хакерів. На жаль, експерти виявили цілих 56 вірусних додатків в Google Play, які зламали смартфони мільйонів користувачів.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Їх дії зводилися до імітації кліків по рекламі, які приносили значний прибуток. Ці віруси маскувалися під різні додатки, від калькуляторів до перекладачів.

не Можна приховувати, що цей список дійсно величезний. Гарна новина полягає в тому, що всі перераховані вище програми вже видалені з Google Play. Звичайно, це не означає, що шкідливі програми також зникли зі смартфонів.

Вредоносные приложения

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.