Doom Eternal в два рази поліпшила показники Doom (2016) з продажу за перші вихідні і встановила новий рекорд для франшизи. Схоже, компанія перевершила себе, і це тільки плюс, адже гра користується величезною популярністю. Немає сумнівів, розробники пішли по правильному шляху. Про це повідомила компанія Bethesda Softworks.

Doom 64
Doom 64

Розробники не стали публікувати точні цифри у відкритому доступі. 21 березня в Doom Eternal в Steam одночасно грали більш 100 тис. чоловік. Така ж кількість користувачів спостерігали за грою на Twitch в день релізу. Враховуючи, що гра не мультиплеєрна, це відмінний показник, хоч і не рекордний на даний момент.

Раніше повідомлялося, що шутер зайняв перше місце в щотижневому чарті цифрового магазину Steam, а його передзамовлення - друге. Критики і геймери теж добре оцінили гру.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.