Остання серія розумних годинників Apple Watch 5 була випущена в двох моделях, одна з яких мала титановий корпус, друга - керамічний корпус преміум-класу. Тим не менш, інсайдери повідомляють, що Apple планує впровадити в корпус нові технології при розробці. Компанія планує оснастити майбутні серії годинників корпусом, частково виготовлених з пластикових і керамічних волокон.

Apple Watch 5, gizchina

Американська компанія докладає зусилля для розширення бази користувачів Apple Watch, щоб розробити більш дешеві годинники. У заявці на патент пропонується використовувати обплетення з керамічного волокна для виготовлення корпусу, досить міцного для захисту годин, але з меншими витратами.

Керамічне волокно - легкий ізоляційний матеріал. Він має низьку теплову провідність, і є надзвичайно ефективним ізоляційним матеріалом. Це дозволить помітно здешевити виробництво годин, так що варто очікувати нові гаджети за приємною ціною.

Apple Watch 5, gettyimages

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.