Як повідомляє ресурс wccftech, для свого нового планшета iPad Pro модельного ряду 2020 року компанія Apple не стала розробляти новий процесор. Компанія вміло використовує стратегію ведення бізнесу, і представивши новий планшет не вказала, що відмінностей у начинці між новою моделлю і моделлю 2018 року практично не існує.

iPad, gettyimages
iPad, gettyimages

Фактично, пристрій отримав майже такий же чіп, як і модель 2018 року, відмінності є, але вони незначні.

Тести AnTuTu і Geekbench показали, що процесори A12Z Bionic і A12X Bionic практично ідентичні. На схожість натякає навіть назва чіпів, відмінне лише в одній букві, тим самим заплутавши користувачів, які наївно вважають, що цей чіп явно кращого своєї попередньої версії.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для такого кроку може бути кілька пояснень. Одним з них є небажання компанії Apple витрачати чималі ресурси на розробку абсолютно нового процесора.

Якщо ж поглянути на відмінності між планшетами iPad Pro сімейств 2020 і 2018 років, то вони будуть не дуже помітними. Камеру поліпшили, і один процесор додали, і те, програмно. Швидше за все, компанія хоче постаратися над розробкою майбутнього планшета, який отримає і новий чіпсет, і підтримку 5G, а поки, переплачувати за новий планшет точно не варто.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.